Parlem de Sarrià - La revista de Sarrià de Ter
Ja pots llegir la revista 90 des del teu ordinador!
Escrit per Administrator   
Dimarts, 28 de Octubre de 2014 00:00

Hem penjat, una vegada més, la revista Parlem De Sarrià en edició digital des de la nostra pàgina d'Issuu. A partir d'avui ja està pots llegir el número 90 de Parlem de Sarrià des de la pestanya "Les revistes". Gaudeix-la!

A més, no cal descarregar la revista al teu ordinador: la pots llegir des de la mateixa pàgina. 

  

Última actualització ( Dijous, 12 de Març de 2015 14:15 )
 
Ja pots llegir la revista 88 des del teu ordinador!
Escrit per Administrator   
Divendres, 04 de Juliol de 2014 00:00

Hem penjat, una vegada més, la revista Parlem De Sarrià en edició digital des de la nostra pàgina d'Issuu. A partir d'avui ja està pots llegir el número 88 de Parlem de Sarrià des de la pestanya "Les revistes". Gaudeix-la!

A més, no cal descarregar la revista al teu ordinador: la pots llegir des de la mateixa pàgina. 

  

Última actualització ( Divendres, 04 de Juliol de 2014 14:26 )
 
Ja pots llegir la revista 87 des del teu ordinador!
Escrit per Administrator   
Dissabte, 29 de Març de 2014 00:00

Hem penjat, una vegada més, la revista Parlem De Sarrià en edició digital des de la nostra pàgina d'Issuu. A partir d'avui ja està pots llegir el número 87 de Parlem de Sarrià des de la pestanya "Les revistes". Gaudeix-la!

A més, no cal descarregar la revista al teu ordinador: la pots llegir des de la mateixa pàgina. 

  

Última actualització ( Dissabte, 29 de Març de 2014 20:30 )
 
Ja pots llegir la revista 86 des del teu ordinador!
Escrit per Administrator   
Dimarts, 31 de Desembre de 2013 00:00

Hem penjat, una vegada més, la revista Parlem De Sarrià en edició digital des de la nostra pàgina d'Issuu. A partir d'avui ja està pots llegir el número 86 de Parlem de Sarrià des de la pestanya "Les revistes". Gaudeix-la!

A més, no cal descarregar la revista al teu ordinador: la pots llegir des de la mateixa pàgina. 

  

Última actualització ( Dimarts, 31 de Desembre de 2013 08:39 )
 
Ja pots llegir la revista 85 des del teu ordinador!
Escrit per Administrator   
Dissabte, 28 de Setembre de 2013 00:00

Hem penjat, una vegada més, la revista Parlem De Sarrià en edició digital des de la nostra pàgina d'Issuu. A partir d'avui ja està pots llegir el número 85 de Parlem de Sarrià des de la pestanya "Les revistes". Gaudeix-la!

A més, no cal descarregar la revista al teu ordinador: la pots llegir des de la mateixa pàgina. 

  

Última actualització ( Dissabte, 28 de Setembre de 2013 08:56 )
 
Xerrada biblioteca Emilia Xargay
Escrit per Administrator   
Dissabte, 21 de Setembre de 2013 08:39
Última actualització ( Dissabte, 21 de Setembre de 2013 08:41 )
 
Editorial "Parlem de Sarrià" núm. 83: nova gespa al camp de futbol, la Fira del Paper, els 10 anys de la Confetti i molt més!
Escrit per Roger Casero   
Dilluns, 01 de Abril de 2013 11:10
Podríem dir que aquest és un número eclèctic, resultat de donar visibilitat a les múltiples activitats que al llarg del trimestre es fan al poble i que, per la seva diversitat i tipologia, ens és impossible de seguir presencialment. El mes d’octubre es va inaugurar el nou camp de gespa artificial, amb grades i vestidors nous. Així ho podem seguir en l’article del regidor d’esports i el del FC Sarrià. Com a resultat d’aquesta actuació s’ha creat un nou equip esportiu, el futbol americà, emparat en el club dels wolves i que promet espectacularitat.

La Fira del Paper va girar sobre una nova tècnica que te una llarga tradició als Estats Units d’Amèrica, l’scrapbooking, cosa que ens ha permès descobrir que també te seguidores al poble amb treballs ben artístics. A la Fira Comercial varem poder gaudir de la presència de cotxes d’època.

A Cultura es parla de l’arrelament dels espectacles de les Nits del Coro i de les trobades que organitza la Biblioteca amb diversos escriptors, convidats pel club de lectura o per donar un curs d’escriptura. També descobrireu llibres recomanats d’autors diversos com Almudena Grandes, inspirada en fets de la Guerra Civil i Petros Márkaris “el nou oracle de Delfos”, un autor grec que cal seguir per conèixer què està passant al país helènic. 

La vida municipal segueix. La sortida del regidor Raimon Cros del govern municipal obliga a refer el cartipàs, amb l’entrada de la regidora Imma Oliveras. El Quadern d’apunts es fa ressò de la recuperació del cadafal de la plaça de can Nadal.

Hem de celebrar un important aniversari, el de l’inici de la nova escola bressol, inaugurada l’octubre del 2002 al local de la Cooperativa. Deu anys d’activitat educativa, d’un munt de nens i nenes que han anat a una escola des de nadons, d’una llarga reivindicació municipal que ha resultat tot un èxit de projecte mercès a la professionalitat de les educadores i personal auxiliar. Un servei molt ben valorat i estimat pels sarrianencs.

Quan s’acosta el Nadal, s’organitzen activitats clàssiques i de noves: el tió del Pla de l’Horta, el Patge Reial al Pla dels Vinyers, el concert de Nadal que promouen els Cantaires de Sarrià, els Pastorets al CCP de Sarrià de Dalt, l’arrossada per la Marató de TV3 i la Cavalcada de Reis, amb les carrosses guarnides per les entitats, fent viure als infants un dia d’il·lusió.

Ben segur que entre tots els articles que us proposem en aquest número en trobareu algun que us farà encantar. Bona lectura!
Última actualització ( Dilluns, 01 de Abril de 2013 11:12 )
 
Ja pots llegir la revista 83 des del teu ordinador!
Escrit per Administrator   
Dimecres, 13 de Març de 2013 00:00

Hem penjat, una vegada més, la revista Parlem De Sarrià en edició digital des de la nostra pàgina d'Issuu. A partir d avui ja està pots llegir el número 83 de Parlem de Sarrià des de la pestanya "Les revistes". Gaudeix-la!

A més, no cal descarregar la revista al teu ordinador: la pots llegir des de la mateixa pàgina. 

  

Última actualització ( Dimecres, 13 de Març de 2013 20:18 )
 
Ja pots llegir la revista 84 des del teu ordinador!
Escrit per Administrator   
Dimecres, 13 de Març de 2013 00:00

Hem penjat, una vegada més, la revista Parlem De Sarrià en edició digital des de la nostra pàgina d'Issuu. A partir d'avui ja està pots llegir el número 84 de Parlem de Sarrià des de la pestanya "Les revistes". Gaudeix-la!

A més, no cal descarregar la revista al teu ordinador: la pots llegir des de la mateixa pàgina. 

  

Última actualització ( Divendres, 28 de Juny de 2013 16:41 )
 
Editorial "Parlem de Sarrià" núm. 82: Festa Major, POUM i molt més!
Escrit per Roger Casero   
Dijous, 27 de Desembre de 2012 09:30
Dins d’un número eminentment festiu com ha de ser el dedicat a la Festa Major i al Bateig dels Gegants de la veïna població de Santa Eugènia de Ter, exmunicipi independent, ara barri de Girona, destaquen altres aspectes més seriosos de la dinàmica del nostre poble.

Per una banda, l’aprovació inicial del POUM, una tramitació complexa i sobretot tardana en la seva elaboració. D’aquest tema en parlen l’alcalde Roger Torrent i el regidor de l’oposició Roger Casero. És un èxit aconseguir que el procés vegi la llum i també aprovar-lo per unanimitat. Ara bé, això no és motiu perquè a l’hora d’exposar-lo al públic es faci de manera superficial sense entrar en els detalls de cada polígon, deixant que els veïns i veïnes s’espavilin en la defensa dels seus drets quan aquests resulten perjudicats, sense que ningú s’assabenti dels motius pels quals els tècnics i els polítics han adoptat determinades decisions.

No és de rebut que ens esgargamallem demanant un referèndum per la independència i no puguem opinar sobre qüestions de vital importància veïnal. Està bé que posem els pilars i l’energia cap a una nova era, que ens il·lusioni aquest repte, però no oblidem la política petita. El cas del POUM n’ és un clar exemple ja que no s’ha estimulat la participació perquè no ha interessat políticament, però en d’altres temes menors, igual d’importants per enfortir les relacions veïnals, com la creació dels consells consultius, passa el temps, tot són bones intencions i regna el silenci.

No és així com es dignifica la política i sobretot si pensem en quina mena d’estat volem construir: volem una democràcia delegada, com fins ara, o volem una democràcia més participativa?

Dins d’aquest número es produeix un altra coincidència: la celebració del Mulla’t i l’entrevista al qui fou entrenador de natació de l'ADC Sarrià de Dalt, en Xavi Pérez. Llegiu amb atenció l’entrevista de Marcel Muñoz i convindreu amb nosaltres que a n’en Xavi Pérez se li deu un homenatge.
Última actualització ( Dijous, 27 de Desembre de 2012 09:34 )
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 Següent > Fi >>

Pàgina 3 de 7