Parlem de Sarrià - La revista de Sarrià de Ter
Qui som? PDF Imprimir Correu
El grup GERDS de TER, és una entitat sarrianenca, de la població de Sarrià de Ter a la comarca del Gironès, la finalitat de la qual és la promoció d’activitats artístiques i culturals relacionades amb la població. Una de les activitats rellevants d’aquesta entitat sarrianenca és la publicació periòdica de la revista Parlem de Sarrià.

Parlem de Sarrià és un magazine de publicació trimestral que té per objectiu reflectir les activitats culturals, artístiques, recreatives i esportives de la vila de Sarrià de Ter. Parlem de Sarrià és, doncs una revista escrita en llengua catalana que s’edita des de fa quinze anys amb la finalitat de combinar la informació i la cultura locals amb la divulgació cultural d’abast més ampli.

Sota l’emblema de GERDS de TER, Grup Editor de la Revista de Sarrià interacciona un grup de persones, dones i homes, vinculades amb el present, passat i el futur de Sarrià de Ter. És per aquesta raó que un dels objectius generals del grup és el de la divulgació i promoció culturals en totes les seves vessants, sigui a través de les publicacions, les conferències, els concerts, les exposicions o la promoció teatral.

El grup sarrianenc compta en el seu haver durant aquests quinze anys d’existència amb la publicació dels 66 números de la Revista Parlem de Sarrià, amb la publicació del volum d’història Sarrià de Ter, el paper de la història, editat el desembre de 2006, així com la promoció de concerts de jazz i de conferències-homenatge entorn de la figura de Mercè Rodoreda, juliol, 2008 i el  cicle d’història sobre la guerra del francès, novembre 2008.

El grup sarrianenc GERDS de TER, és doncs, una entitat jurídica, amb seu al municipi de Sarrià de Ter, sense ànim de lucre la finalitat de la qual és la divulgació de la cultura des d’una perspectiva local vers una projecció a tots els temes de la cultura global.